Skip to main content

Ga voor glasvezel en steun Z&PC Alkemade!

Je hebt het vast al gehoord: in Roelofarendsveen, Leimuiden en Oude Wetering is supersnel glasvezelinternet dichterbij dan ooit! Als 20% van de inwoners kiest voor een glasvezelabonnement, gaat het netwerk er daadwerkelijk komen. En als je je voor 31 maart 2023 aanmeldt, bespaar je € 650 activatiekosten.


Ga jij ook voor glasvezel? Meld je dan aan via de club! Dan verdien je € 25 voor jezelf en € 50 voor de vereniging! En dat kunnen we heel goed gebruiken, bijvoorbeeld voor nieuwe tassen, opleidingen voor trainers en een BHV-cursus.

Hoe werkt het?

Gebruik onderstaande link om een glasvezelabonnement af te sluiten bij DELTA of Caiway. Zij maken dan € 25 naar je over als er daadwerkelijk glasvezel wordt aangelegd en je aanmelding wordt goedgekeurd, en € 50 naar de club!

Let op: alleen als je je via een van de onderstaande links aanmeldt, gaat de donatie naar Z&PC Alkemade.

Aanmelden voor DELTA: http://aklam.io/cXNQ3Q

Aanmelden voor Caiway: http://aklam.io/6SZTNe

Je komt terecht op de pagina van Caiway of DELTA. Je kunt hier gewoon je aanmelding verwerken; deze wordt automatisch toegewezen aan jouw vereniging.

Deze actie geldt niet alleen voor leden, maar ook voor vrienden, bekenden, buren, enz.!

Heb je nog vragen?

Loop binnen bij het Glasvezel Informatie Punt op Meerkreuk 34 in Oude Wetering of ga naar een van de informatieavonden. Kijk hiervoor op https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/kaag-en-braassem/.