Skip to main content

Alkemade DG1 toont moed en doorzettingsvermogen in uitdaging tegen Sassenheim DG1

Op afgelopen zaterdag, 7 oktober, stond Alkemade DG1 tegenover Sassenheim DG1 in een spannende uitwedstrijd. Vol goede moed en enthousiasme vertrokken de spelers van DG1 vanaf de tweesprong naar Sassenheim, klaar voor een uitdaging.

Bij aankomst in Sassenheim waren ze behoorlijk onder de indruk van de tegenstander. De wedstrijd begon om 17:40 en al snel bleek dat het een pittige strijd zou worden. De tegenstanders waren fysiek net iets sterker dan het Alkemade-team.

Ondanks deze uitdaging verweerde Alkemade zich met grote vastberadenheid. Het meest opvallende was dat ze slechts één wisselspeler hadden, maar dat weerhield hen er niet van om het doel van Sassenheim te vinden.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een nederlaag met een eindstand van 8-5 in het voordeel van Sassenheim. Ondanks het verlies kunnen de spelers van Alkemade trots zijn op hun fantastische inzet en doorzettingsvermogen. Ze hebben laten zien dat ze met een sterke teamgeest en vastberadenheid kunnen spelen. Op naar de volgende uitdaging!