Zwemvierdaagse 2018

Maandag 25 juni t/m donderdag 28 juni wordt voor de 43e keer de Alkemadese versie van de jaarlijkse Nationale Zwemvierdaagse gezwommen in sportcomplex de Tweesprong in Roelofarendsveen. Het evenement wordt zoals in voorgaande jaren georganiseerd door de Zwem- en Poloclub Alkemade. Er kunnen gedurende de vier dagen verschillende afstanden worden gezwommen, 250 m , 500 m en 1000 m. De prijs is ongeacht de afstand 8 Euro per deelnemer. Er kan vanaf 18.00 uur worden gestart en de zwemmers hebben tot 19.30 uur de tijd om hun baantjes te voltooien. In navolging van het succes van vorig jaar mogen de ouders weer meezwemmen met hun kinderen voor half geld. Alle zwemmers krijgen iedere dag na het zwemmen iets lekkers.

 

Namens de organisatie , Yvonne Bongers ( Zwem en Polo Club Alkemade)